Ambasada Republicii Moldova în Ucraina își reia activitatea la Kiev în format deplin ~ InfoPrut

Ambasada Republicii Moldova în Ucraina și-a reluat de vineri, 15 aprilie, activitatea la Kiev în format deplin. Din 14 martie, ambasada a activat temporar la Lvov. Și secția consulară a misiunii diplomatice reia prestarea serviciilor consulare la Kiev, revenind de la Cernăuți, unde a activat temporar.

Un anunț plasat pe pagina web a ambasadei solicită ca toate apelurile pentru programare și acordarea serviciilor consulare să fie efectuate la numărul de  telefon:  + 38 044 521 22 79 și la adresa de email: [email protected].

Linia de urgență a Ambasadei este: + 38 068 384 2016.

Consulatul Republicii Moldova de la Odesa continuă să activeze în regim obișnuit.

„I-am transmis domnului ambasador Valeriu Chiveri, echipei ambasadei de la Kyiv și consulatului de la Odesa întreaga apreciere a conducerii ministerului pentru munca depusă în fortificarea relațiilor bilaterale și pentru toată asistența oferită cetățenilor noștri care au pășit pragul ambasadei și consulatului”, a scris pe rețelele de socializare vicepremierul Nicu Popescu, ministru al afacerilor externe și integrării europene.

Preluat: https://infoprut.ro/89316-ambasada-republicii-moldova-in-ucraina-isi-reia-activitatea-la-kiev-in-format-deplin.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: