Cercetători din România și Republica Moldova, la workshopul Internațional de Compatibilitate Electromagnetică ~ InfoPrut

Un grup de cercetători științifici de la Facultatea Electronică și Telecomunicații a Universității Tehnice a Moldovei a participat la cea de-a XIII-a ediție a Workshop-ului Internațional de Compatibilitate Electromagnetică CEM-2022, la invitația prof. univ., dr. Mihai Dimian, prorectorului Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Organizat de Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Inginerie Electrică, în cooperare cu Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea POLITEHNICA din București și Asociația pentru compatibilitate Electromagnetică din România, evenimentul a constituit un bun motiv pentru promovarea și diseminarea rezultatelor cercetărilor științifice, cunoașterea ultimelor realizări în domeniul tematic, menținerea contactului direct între cercetători și identificarea posibilității de a crea noi idei de cercetare pentru obținerea rezultatelor în scopul abordării proiectelor și participării la programele europene de cercetare-dezvoltare.

Evenimentul a reprezentat un mediu ideal pentru întâlniri între cercetători, inventatori și reprezentanți ai sectorului de cercetare și dezvoltare în inginerie de pe ambele maluri ale Prutului. Echipa care a reprezentat UTM a fost premiată cu diplome și medalii pentru participarea activă.

Preluat: https://infoprut.ro/95665-cercetatori-din-romania-si-republica-moldova-la-workshopul-international-de-compatibilitate-electromagnetica.html

Lasă un răspuns