Expoziția „Republica Moldova prezintă”, la Baia Mare

25 de companii din stânga Prutului participă, în perioada 23-25 septembrie, la cea de-a doua ediție a expoziției „Republica Moldova prezintă”, desfășurată în municipiul Baia Mare din România.

Expoziția este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Maramureș, cu sprijinul Consiliului județean Maramureș și UNDP Moldova- EU4Moldova: Regiuni-cheie. Evenimentul a reunit agenți economici din R. Moldova din domeniul agro-alimentar, textil, vinificatori, gospodării țărănești, meșteșugari, etc.

Vicepreședintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Mihai Bîlba, a specificat că expoziția se așteaptă a fi una de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate anii precedenți la Iași, Brașov, Ploiești, etc. „În această perioadă mai puțin favorabilă pentru antreprenori, credem că doar o colaborare eficientă dintre businessul din R. Moldova și România poate contribui direct la creșterea competitivității, calității produselor și serviciilor. Următoarea ediție a expoziției se va desfășura în perioada 1-5 februarie 2023, la Chișinău. În acest context, invităm antreprenorii din România, cu un stand comun, la evenimentul nostru”, a spus Mihai Bîlba.

Totodată, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, Florentin Tuș, a mulțumit partenerilor pentru sprijinul acordat la organizarea evenimentului. „Am o mare bucurie să găzduim aici antreprenorii din Republica Moldova, căci e foarte important să vedem modul în care își promovează produsele”, a menționat Florentin Tuș.

Expoziția „Republica Moldova prezintă” se desfășoară în cadrul evenimentului „Rivulus Dominarum”, organizat la Maramureș. Aceasta este una dintre cele mai mari expoziții de bunuri de larg consum din nord-vestul României care, timp de 28 de ani, a devenit o tradiție pentru producătorii și comercianții ce au dorit să se promoveze pe piața maramureșeană.

Preluat: https://infoprut.ro/95640-expozitia-republica-moldova-prezinta-la-baia-mare.html

Lasă un răspuns