Separatiștii de la Tiraspol au prelungit așa-numitul cod roșu de pericol terorist

Separatiștii de la Tiraspol au prelungit așa-numitul cod roșu de pericol terorist pe teritoriul regiunii transnistrene până pe 25 mai 2022. 

În acest sens, liderul separatist de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski ar fi semnat astăzi un așa-numit decret.

Regimul separatist de la Tiraspol și-a justificat această decizie prin faptul că o așa-zisă „amenințare a unui act terorist rămâne și este necesar să se continue implementarea măsurilor pentru a contracara comiterea acestuia”.

Presa de la Chișinău scrie că prelungirea așa-numitului cod roșu de pericol terorist cu încă 15 zile presupune că așa-zisele structuri de forță din regiunea transnistreană rămân, pe perioada indicată, în regim sporit de alertă.

La fel, se intensifică paza obiectivelor „cu risc sporit de atac”, dar și patrula în locurile publice. În același timp, se menține controlul intensificat la punctele instalate de separatiștii din regiunea transnistreană la intrarea și ieșirea din orașe.

Amintim că, la 26 aprilie 2022, autoritățile separatiste de la Tiraspol au instituit un așa-numit cod roșu de pericol terorist în regiunea transnistreană pentru o perioadă de 15 zile, după ce ar fi constatat trei așa- numite „atacuri teroriste.

Preluat: https://infoprut.ro/90321-separatistii-de-la-tiraspol-au-prelungit-asa-numitul-cod-rosu-de-pericol-terorist.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: