R. Moldova și fundația poloneză Solidarity Fund PL, cooperare în domeniul transportului și dezvoltării regionale ~ InfoPrut

Republica Moldova a semnat un contract de finanțare cu fundația poloneză Solidarity Fund PL în Moldova.

Potrivit ministrului Infrastructurii și dezvoltării regionale, Andrei Spânu, contractul prevede finanțare pentru suport tehnic în vederea consolidării capacităților instituționale în domeniul transportului, dezvoltării regionale și locale.

La întâlnirea la care a fost semnat contractul de finanțare a participat și Adam Eberhardt, reprezentant plenipotențiar al prim-ministrului Poloniei în Republica Moldova din 2020.

Solidarity Fund PL în Moldova este reprezentanța Solidarity Fund PL, fundație de stat, gestionată și co-finanțată de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone, creată pentru a contribui la dezvoltarea statelor din vecinătate.

Din 2012, în baza Memorandumului de Înțelegere, semnat între Republica Polonă și Republica Moldova, organizația ajută la consolidarea comunităților locale prin oportunitățile pe care le crează împreună cu partenerii locali și internaționali.

Preluat: https://infoprut.ro/88344-r-moldova-si-fundatia-poloneza-solidarity-fund-pl-cooperare-in-domeniul-transportului-si-dezvoltarii-regionale.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: