Primul partid de la Chișinău care răspunde apelului AUR cu privire la unirea unioniștilor

Uniunea Salvați Basarabia va da curs invitației la dialog lansate de Alianța pentru Unirea Românilor din R. Moldova în vederea unirii unioniștilor în contextul alegerilor parlamentare anticipate. 

USB, partid ce militează activ pentru unirea Basarabiei cu România a luat act de invitația la dialog lansată de Alianța pentru Unirea Românilor în vederea participării în comun a unioniștilor la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Având în vedere faptul că dezideratele programatice supreme ale USB – națiunea, familia, libertatea și credința coincid în tocmai cu pilonii doctrinari ai AUR, iar Unirea Basarabiei cu România este obiectivul nostru fundamental, Uniunea Salvați Basarabia va da curs invitației AUR”, a anunțat Valeriu Munteanu, liderul USB.

Totodată, președintele formațiunii a subliniat că reprezentanții USB vor trata acest subiect important cu toată deschiderea și implicarea, „astfel încât să putem oferi românilor basarabeni cea mai clară soluție de vot, una a tuturor românilor, de la Timișoara la Tiraspol”. „Trăiască România Mare!”, a mai punctat Munteanu.

Amintim că astăzi, Alianța pentru Unirea Românilor din Republica Moldova a invitat toate forțele politice pro-românești și unioniste la dialog pentru a forma o listă națională în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

AUR s-a lansat și la Chișinău pentru a consolida mișcarea unionistă, dar nu pentru a o dezbina. Partidul condus de George Simion și de Claudiu Târziu fiind singurul din România care a unificat spațiul politic românesc într-un proiect unitar care să-i cuprindă pe toți românii.

Preluat: https://infoprut.ro/76593-primul-partid-de-la-chisinau-care-raspunde-apelului-aur-cu-privire-la-unirea-unionistilor.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: