Diplomă de excelență acordată de Mitropolitul Petru ambasadorului României în R. Moldova ~ InfoPrut

ÎPS Părinte Mitropolit Petru, Arhiepiscop al Chişinăului, Mitropolit al Basarabiei şi Exarh al Plaiurilor, i-a oferit Ambasadorului României la Chișinău, Daniel Ioniță, o Diplomă de Excelenţă. 

Ambasadorul şi-a exprimat recunoştinţa pentru colaborarea frumoasă şi constructivă pe care a avut-o cu Mitropolia Basarabiei pe perioada mandatului său, mulţumind ÎPS Părinte Mitropolit pentru munca jertfelnică continuă în promovarea spiritului românesc şi a identităţii de neam şi credinţă în spaţiul basarabean.

De asemenea, Înaltpreasfinţia Sa l-a binecuvântat pe Excelenţa Sa în noua sa misiune diplomatică şi a menţionat cu certitudine că pământul basarabean va rămâne în memoria sa ca a doua casă.

În final, ÎPS Petru i-a oferit Ambasadorului o Diplomă de Excelenţă în semn de adâncă preţuire în cei şase ani de activitate în slujba românilor din Republica Moldova, pentru propăşirea spiritualităţii şi tradiţiilor româneşti şi pentru susţinerea necontenită a Bisericii Neamului.

Preluat: https://infoprut.ro/89341-diploma-de-excelenta-acordata-de-mitropolitul-petru-ambasadorului-romaniei-in-r-moldova.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: