Bike Challenge, aventuri pe bicicletă la Alba Iulia organizate de Protopopiatul ortodox ~ InfoPrut

Bike Challenge, o activitate unică și desfășurată aproape în totalitate pe biciclete, provoacă tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani la aventură. Evenimentul va avea loc sâmbătă, între orele 11,00 și 18,00 pe traseul Alba Iulia – Totoi și este organizat de Asociația Emanoil și Nutrition and Sport Academy Alba Iulia.

Potrivit organizatorilor, acţiunea se adresează tinerilor și își propune „să impresioneze și să scoată din zona de confort prin provocările pe care le lansează pe parcursul traseului”.

„Astfel, fiecare kilometru va fi marcat cu o provocare deosebită care să dureze până la atingerea următorului kilometru, iar anumite puncte vor fi marcate printr-o serie de provocări mai consistente, mai antrenante”, mai spun aceștia.

Asociația „Emanoil” este o asociație creștină de tineret care desfășoară activități în scopul desăvârșirii personale a tinerilor și copiilor, sub streașina bisericii, într-un context „diferit”, folosindu-se de instrumentele educației non-formale în vederea învățării experiențiale.

Mai multe detalii și informații sunt disponibile în evenimentul Facebook „BIKE CHALLENGE” sau în formularul de înscriere.

Preluat: https://infoprut.ro/67328-bike-challenge-aventuri-pe-bicicleta-la-alba-iulia-organizate-de-protopopiatul-ortodox.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: