Avertisment de la Moscova: Relațiile dintre Rusia și Uniunea Europeană se deteriorează rapid

Relaţii dintre Rusia şi Uniunea Europeană se deteriorează rapid. Declarația a fost făcută de Serghei Lavrov, şeful diplomaţiei ruse, în contextul unor posibile sancţiuni europene împotriva Moscovei după otrăvirea opozantului Aleksei Navalnîi. 

Într-o conferinţă de presă comună cu omologul său danez Jeppe Kofod, Lavrov a afirmat că Uniunea Europeană se comportă ca judecător şi juriu în cazul Navalnîi şi nu a comunicat Moscovei informaţii vitale care i-ar permite acesteia să desfăşoare o investigaţie, transmite Agerpres.

Lavrov a mai spus că Germania îşi încalcă obligaţiile internaţionale prin faptul că nu transmite informaţiile respective.

Moscova a negat în mod repetat orice implicare în cazul de otrăvire a lui Aleksei Navalnîi. La rândul său, opozantul l-a acuzat pe președintele rus Vladimir Putin că se află în spatele atacului, însă acuzația respectivă a fost respinsă de Kremlin.

Preluat: https://infoprut.ro/68751-avertisment-de-la-moscova-relatiile-dintre-rusia-si-uniunea-europeana-se-deterioreaza-rapid.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: