Un camion cu produse alimentare, medicamente și produse de igienă a ajuns la Cahul din Cluj-Napoca ~ InfoPrut

În această săptămână, un transport de ajutoare umanitare a plecat din Cluj-Napoca spre 2 orașe din Ucraina (Solotvino și Novovolynsk) și alte 3 din Republica Moldova (Chișinău, Ungheni și Cahul). Primele produse au ajuns la Cahul, în sudul Republicii Moldova.

„Dorim să aducem mulțumirile noastre profunde Primăriei Municipiul Cluj-Napoca, și personal dlui Primar Emil Boc, care ne-a sărit în ajutor fără ezitare și au contribuit cu o donație generoasă pentru Primăria Municipiului Cahul să ajute refugiații ucraineni care se află în Cahul”, se arată într-o postare pe pagina primăriei Municipiului Cahul.

Potrivit informațiilor oferite de primăria din Cluj-Napoca, cinci camioane de mare tonaj au fost încărcate cu produse alimentare, medicamente, produse de igienă și materiale suport. Valoarea totală a acestui transport este de 175.000 euro (din care 60.000 euro provin de la orașul înfrățit Dijon, Franța) din fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

Preluat: https://infoprut.ro/89665-un-camion-cu-produse-alimentare-medicamente-si-produse-de-igiena-a-ajuns-la-cahul-din-cluj-napoca.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: