Se caută investitori pentru un software folosit de 4.000 de instituții educaționale din România și R. Moldova ~ InfoPrut

Editorul LIVRESQ, cel care a instruit peste 6.000 de profesori din R. Moldova și România să continue activitatea educațională online și a ajutat cadrele didactice să construiască și să publice lecții fără a avea nevoie de cunoștințe de programare, caută investitori, scrie Startup Cafe.

LIVRESQ este o platformă de creare de conținut educațional digital interactiv. Ea poate fi folosită fără a avea cunoștințe de programare, iar pachetele rezultate sunt conforme cu standardele eLearning internaționale.

Platforma se adresează atât zonei corporate, cât și pentru învățământul de masă. Are o bibliotecă de resurse educaționale create de profesori din România și Republica Moldova, cu peste 2.400 de lecții digitale, din care 1.200 publice. Numărul acestora este în continuă creștere.

Principalele profile de utilizatori ai editorului LIVRESQ sunt:

  1. Companiile medii și mari ce caută să dezvolte cursuri eLearning
  2. Companiile de training ce doresc să mute cursurile clasice în online
  3. Profesorii ce doresc să dezvolte lecții interactive
  4. Editurile de carte ce caută să digitalizeze manualele școlare

De la începerea pandemiei, peste 6.000 de cadre didactice au beneficiat de training pentru folosirea LIVRESQ, compania organizând numeroase webinarii publice, gratuite, dar și cursuri online cu plată.

„Credem că Ascendia se află acum într-un moment foarte important. Educația digitală, eLearning-ul, atât pentru marile companii, cât şi pentru educaţia de masă, publică, a devenit de interes strategic la nivel global. Suntem încrezători că într-un timp scurt vom găsi unul sau mai mulți investitori conform profilelor dorite de către companie”, a declarat Florin Vasilică, Partener Strategii și Tranzacții, EY România.

Valoarea investiției dorite este de peste 1 milion de euro, Ascendia urmând a folosi fondurile pentru promovarea LIVRESQ pe piețele externe, au mai anunţat reprezentanţii celor două companii.

Preluat: https://infoprut.ro/67000-se-cauta-investitori-pentru-un-software-folosit-de-4-000-de-institutii-educationale-din-romania-si-r-moldova.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: