Salarii de până la 1.500 de euro. Topul celor mai bine plătite joburi vacante din R. Moldova ~ InfoPrut

Programatori, administratori, precum și diriginte de șantier sau mașiniști la excavator, sunt doar câteva dintre locurile de muncă disponibile anunțate de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă din R. Moldova.

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai bine plătite joburi pe piața muncii, conform declarațiilor agenților economici. Două cele mai plătite locuri de muncă sunt pentru pozițiile de programatori, pentru care se oferă un salariu maximum de peste 1.500 de euro. Aceste poziții sunt rezervate pentru persoanele cu dizabilități.

Clasamentul celor mai bine plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de administrator, diriginte de șantier și doi mașiniști la excavator, locurile vacante fiind disponibile în orașul Chișinău și Rezina pentru care se oferă în jur de 1.000 de euro.

18.000 mdl se oferă pentru poziția de pietrar-zidar și pentru doi maiștri responsabili de lucrări în construcție și montaj, locurile de muncă fiind disponibile în orașul Chișinău.

16.000 mdl vor fi oferite celor doi conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv permis de conducere cu categoria D și experiență de lucru.

La mare căutare în această lună sunt inginerii, apicultorii, electromontorii, operatorii de telecomunicații cărora li se oferă un salariu de maximum 15.000 de lei moldovenești.

Salarii de 10.000 de mdl sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari și medici.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:


# vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact);


# contactați Centrul de Apel la numărul de telefon 080001000 (apel gratuit din Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orar 8.0-17.00;


# accesați portalul www.angajat.md.

Preluat: https://infoprut.ro/66309-salarii-de-pana-la-1-500-de-euro-topul-celor-mai-bine-platite-joburi-vacante-din-r-moldova.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: