Regretul premierului R. Moldova în vremea pandemiei: a fost nevoit să amâne nunta fiului său

Ion Chicu, premierul de la Chișinău, a anunțat că va fi nevoit să amâne nunta fiului său, programată pentru sfârșitul lunii august, din cauza restricțiilor privind organizarea ceremoniilor și evenimentelor în masă. 

Toate activitățile din sfera economică se permit, în afară de nunți, cumătrii și alte festivități, chiar dacă sunt multe evenimente planificate… Cum este și situația mea, am un fecior mare, care a decis să se însoare în acest an. Încă nu a fost amânată nunta, care este planificată la sfârșitul verii, dar eu înțeleg că va trebui să o amânăm, nu vom putea evita acest lucru. Și oamenii vor înțelege”, a declarat Ion Chicu în cadrul unei emisiuni tv.

Totodată, premierul de la Chișinău a subliniat că nu poate risca cu sănătatea oaspeților săi. „Eu înțeleg, trebuie să am obraz, dar nu pot să vin să vă invit la nuntă, să vă pun în situație, doar sunteți un om responsabil. Eu îmi cer iertare de la cei pe care deja i-am invitat, dar sănătatea este mai importantă, la nunți vom reuși să mergem”, a punctat sursa.

Întrebat despre faptul că astăzi, Igor Dodon a declarat că evenimentele festive la care participă până la 50 de persoane, totuși, pot fi organizate, premierul a spus că-i va expedia, din nou, lui Igor Dodon decizia Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică potrivit căreia asemenea ceremonii sunt interzise.

Precizăm că pe 23 iunie 2020, în Republica Moldova a fost prelungită starea de urgenţă în sănătate publică până pe 15 iulie, iar conform hotărârii Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică, termenul respectiv poate fi extins în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.

Preluat: https://infoprut.ro/64227-regretul-premierului-r-moldova-in-vremea-pandemiei-a-fost-nevoit-sa-amane-nunta-fiului-sau.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: