Punctul pe AZi revine la TVR Moldova ~ InfoPrut

TVR Moldova revine, din 1 septembrie, cu noi dezbateri politice. Emisiunea Punctul pe AZi va aduce în casele telespectatorilor discuții fierbinți, în contextul în care se apropie alegerile prezidențiale din noiembrie, se arată într-un comunicat de presă al televiziunii.

„Cu echidistanță și corectitudine vom dezbate împreună cu invitații noștri cele mai importante subiecte ale momentului. Criza pandemică, situația economică, animozitățile politice și problemele zilnice ale oamenilor vor face agenda emisiunii. Cu maximă responsabilitate vom trata și scrutinul prezidențial din 1 noiembrie”, a subliniat jurnalista Ileana Pîrgaru.

Producătorul emisiunii, Zina Cerchez, a menționat că vor fi invitate cele mai interesante personalități, precum politicieni, guvernanți, analiști politici, dar și candidați la prezidențiale, care vor fi puși față în față cu realitatea din R. Moldova.

„Crezul nostru rămâne același: un telespectator informat este un câștig pentru democrație”, a spus Cerchez.

De luni până miercuri, gazda emisiunii va fi jurnalista Ileana Pîrgaru, iar în fiecare seară de joi și vineri programul va fi moderat de jurnalistul Vasile Munteanu. Emisiunea va începe în fiecare seară de la ora 19,00.

Preluat: https://infoprut.ro/66869-punctul-pe-azi-revine-la-tvr-moldova.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: