O companie din România preia cel mai mare serviciu online de rezervări de taxi din Republica Moldova

Citylink, plaforma din România de car și bikesharing achiziționează iTaxi, prima platformă tip ride-hailing din Republica Moldova. Cele două companii aveau acționari comuni, pe Igor Grosu și Călin Fusu (Neogen), conform start-up.ro.

Tranzacția este primul pas din strategia de extindere regională a Citylink, platforma fiind activă și în Ucraina.

Este normal pentru Citylink nu doar să-și crească amprenta serviciilor în România, prin intermediul zonelor de carsharing și bikesharing, ci să se extindă și dincolo de granițe și să achiziționeze un alt lider tehnologic – iTaxi, prima platformă de mobilitate inteligentă Moldova, activă și în Ucraina, cu un palmares demonstrat de inovație și încredere, încă din 2012”, declară Igor Grosu, citat de Forbes.ro.

ITaxi din Republica Moldova este cunoscut pentru faptul că în contextul pandemiei de COVID-19, a pus la dispoziția cadrelor medicale 900 de mașini de taxi pentru călătorii gratuite la și de la cele mai importante spitale din Chișinău.

Preluat: https://infoprut.ro/66477-o-companie-din-romania-preia-cel-mai-mare-serviciu-online-de-rezervari-de-taxi-din-republica-moldova.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: