NATO, alături de Republica Moldova

Alianța Nord-Atlantică este alături de Republica Moldova în lupta pentru combaterea pandemiei de COVID-19. 

Astfel, NATO a oferit Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” din Chișinău o donație în valoare de peste 300 de mii de dolari, care include 25 000 de combinezoane de unică folosință.

Apreciem gestul de solidaritate și aducem sincere mulțumiri Organizației Tratatului Atlanticului de Nord pentru sprijinul acordat sistemului de sănătate. Acest suport sub formă de echipamentele de protecție, oferit ca răspuns la situația pandemică din Republica Moldova va contribui esențial la protecția lucrătorilor medicali și la acordarea asistenței medicale copiilor, care sunt viitorul acestei țări”, a declarat Tatiana Zatîc,  secretarul de stat al Ministerului Sănătății de la Chișinău.

La rândul său, Kestutis Kudzmanas, ambasadorul Lituaniei la Chișinău, a subliniat că NATO se solidarizează cu Republica Moldova în contextul situației epidemiologice actuale. „Ne face plăcere să prezentăm această donație din partea NATO pentru Republica Moldova, pentru a ajuta la întărirea efortului țării în lupta cu COVID-19”, a adăugat diplomatul.

Preluat: https://infoprut.ro/74051-nato-alaturi-de-republica-moldova.html

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: