Moldovagaz, îndemn către consumatori în contextul situației de pe piața gazelor

Compania Moldovagaz a îndemnat astăzi consumatorii să achite la timp sau chiar în avans pentru gazele naturale consumate. 

Mai exact, Moldovagaz a informat că urmează să respecte obligațiile contractuale de plată asumate față de Gazprom, ceea ce presupune achitarea integrală, până la data de 20 a lunii de gestiune, a contravalorii gazelor naturale consumate în luna precedentă și 50% din valoarea gazelor naturale contractate pentru luna curentă.

În acest context, ținând cont de situația creată pe piața gazelor naturale și întru asigurarea respectării de către SA „Moldovagaz” a clauzelor contractuale de plată vă rugăm insistent să achitați la timp facturile primite pentru consumul curent de gaze naturale. Totodată, luând în considerare circumstanțele create, pentru a-și onora pe deplin obligațiunile contractuale de plată și a nu a pune în pericol furnizarea gazelor naturale, rugăm să examinați posibilitatea achitării în avans pentru gazele naturale care urmează a fi consumate în lunile următoare”, se arată într-un comunicat de presă.

De asemenea, Moldovagaz a explicat că acest fapt îi va permite să-și execute obligațiunile financiare contractuale față de furnizorul extern de gaze naturale, astfel fiind asigurată furnizarea neîntreruptă a gazelor naturale în Republica Moldova.

Preluat: https://infoprut.ro/90434-moldovagaz-indemn-catre-consumatori-in-contextul-situatiei-de-pe-piata-gazelor.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: