Mircea Druc, despre scandalul dintre Siegfried Mureșan și Ion Chicu: „Ambii sunt afectați de virusul politicianist și de opțiunile unor grupuri de interese transnaționale”

„Probabil, ambii demnitari sunt afectați de virusul politicianist și de opțiunile unor grupuri de interese transnaționale”. Astfel a comentat Mircea Druc, scandalul ce s-a iscat acum câteva zile între premierul Ion Chicu și europarlamentarul Siegfried Mureşan.

,,Păcat! Intelectualii adevărați, cetățeni ai României, și mai ales basarabeni și transilvăneni, sunt datori, prin definiție, să evite  asemenea scandaluri”, a mai precizat sursa pentru Q Magazine.

Totodată, Mircea Druc a specificat că în politica din R. Moldova lipsește conștiința pură,  paradigma etnosistemică și clarviziunea. „Astăzi, la Chișinău, doar cu rânza moldoveană și cu perfidia pan românească nu se poate face decât politicărie”, a conchis acesta.

Mircea Druc este un om politic din Republica Moldova, stabilit în România de mulţi ani, care a îndeplinit funcția de președinte al Consiliului de Miniștri al Republicii Sovietice Socialiste Moldova în perioada 25 mai 1990 – 28 mai 1991. Adept al reunificării Basarabiei, Nordului Bucovinei și Ținutului Herța cu România, este cunoscut pentru expresia folosită deseori: ,,Nu vorbiţi despre Unire, uniţi-vă! Nu vorbiţi despre iubire, iubiţi-vă!.

Preluat: https://infoprut.ro/62621-mircea-druc-despre-scandalul-dintre-siegfried-muresan-si-ion-chicu-ambii-sunt-afectati-de-virusul-politicianist-si-de-optiunile-unor-grupuri-de-interese-transnationale.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: