Maraton inedit pentru bibliotecarii din România și Republica Moldova

71 de bibliotecari din 22 de județe ale României și 14 raioane din Republica Moldova vor desfășura pe 3 iunie cea de-a doua ediție a Maratonului de povești. 

În cadrul evenimentul, organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, bibliotecarii din Republica Moldova și din România le vor citi povești celor mici, timp de 8 ore.

Este cel mai frumos timp dăruit copiilor noștri de părinți, bunici, precum și de bibliotecari, care pregătesc pentru acest an un eveniment de excepție. În cea mai frumoasă zi din an, în care sărbătorim copilăria, ne dorim să (re)descoperim farmecul poveștilor citite împreună cu voce tare, să descrețim frunțile și sufletele și să fim mai aproape de toți cei care iubesc poveștile, bibliotecile și, de ce nu, pe bibliotecarii inimoși”, a declarat Elena Pintilei, președintele Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova pentru presa de la Chișinău.

Evenimentul se va transmite live, pe Facebook, începând cu ora 10.00.

Proiectul se desfășoară cu susținerea partenerilor: Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Asociația Bibliotecarilor din România, Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova și Centrul de Excelență pentru copii și tineret al Bibliotecii Județene „G. Barițiu” Brașov.

Preluat: https://infoprut.ro/77255-maraton-inedit-pentru-bibliotecarii-din-romania-si-republica-moldova.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: