Înfrățire între județul Covasna și raionul Cimișlia ~ InfoPrut

Județul Covasna din România și raionul Cimișlia din R. Moldova au semnat astăzi un Acord de cooperare, „având în vedere caracterul special al relațiilor dintre România și Republica Moldova și dorința consolidării relațiilor de colaborare între autoritățile administrației publice locale” de pe ambele maluri ale Prutului.

Evenimentul a avut loc în cadrul vizitei de lucru, în perioada 9-11 septembrie, a unei delegații conduse de președintele raionului Cimișlia, Mihail Olărescu, în județul Covasna.

„Consider că este foarte important să menținem și să dezvoltăm relația noastră de înfrățire, prietenie și conlucrare. Semnarea unui acord de înfrățire este un exemplu excelent al modului în care munca în comun va genera rezultate bune. Sunt sigur că împreună vom putea realiza proiecte comune interesante. Schimb de experiență, întâlniri bilaterale și multilaterale, conferințe comune și participare la diverse evenimente – toate acestea vor crea o platformă pentru o cooperare fructuoasă pentru mulți ani de acum înainte”, a declarat Mihail Olărescu, președintele raionului Cimișlia.

Totodată, membrii delegației au fost invitați să participe la cea de-a IV- a ediție a Festivalului Deliciilor Dulci, care se desfășoară anual în centrul municipiului Sfântu Gheorghe.

Preluat: https://infoprut.ro/95065-infratire-intre-judetul-covasna-si-raionul-cimislia.html

Lasă un răspuns