Donație din partea UNICEF pentru polițiștii de frontieră din R. Moldova ~ InfoPrut

2.000 de costume de protecție și 1.000 de halate medicale fac parte din donația UNICEF pentru Poliția de Frontieră din R. Moldova. Proiectul are scopul de a îmbunătăți capacitatea Poliției de Frontieră de a asigura controlul și gestiona cazurile de infecție în punctele de trecere a frontierei de stat.

Donația reprezintă un sprijin pentru angajații din prima linie și face parte din proiectul ,,Consolidarea răspunsului național al Republicii Moldova la criza COVID-19”, în care Inspectoratul este una dintre instituțiile beneficiare alături de Inspectoratul General al Poliției, Centrul de triaj COVID-19 și alte 53 de instituții medicale din Republica Moldova, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Totodată , OIM va asigura financiar testarea la COVID-19 a 300 de angajați ai Poliției de Frontieră. În cadrul aceluiași proiect va fi evaluată necesitatea îmbunătățirii infrastructurii a zece puncte de trecere în domeniul WASH (aprovizionare cu apă și activități/mijloace/echipamente de igienă și sanitare) și vor fi realizate măsurile de răspuns privind detectarea și izolarea persoanelor suspecte de infectare cu virusul COVID-19.

Preluat: https://infoprut.ro/65063-donatie-din-partea-unicef-pentru-politistii-de-frontiera-din-r-moldova.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: