Donație din partea Arhiepiscopului Dunării de Jos pentru Spitalul din Bălți

Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos a donat echipament de protecție pentru Spitalul Clinic din Bălți. Este vorba de 500 de măști de bumbac, 50 de viziere și 200 de mănuși.

Darurile au fost aduse la instituția medicală de către PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de părintele Dorian Revenco.

Serghei Rotari, directorul Spitalului din Bălți a mulțumit pentru donația „atât de necesară pentru instituția medicală, în mod deosebit în aceste zile când se observă o creștere a numărului celor infectaţi cu Covid-19” și a urat donatorilor sănătate și putere pentru a mai putea face asemenea fapte bune.

PS Antonie, Episcop de Bălţi a menţionat că Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, iubește mult Basarabia și a făcut daruri similare şi pentru Arhiepiscopia Chișinăului, și pentru Episcopia Basarabiei de Sud.

Totodată, sursa a mai subliniat că Episcopia de Bălţi este aproape de medici, se roagă pentru sănătatea tuturor lucrătorilor medicali şi pentru vindecarea celor infectați cu noul virus.

Preluat: https://infoprut.ro/63410-donatie-din-partea-arhiepiscopului-dunarii-de-jos-pentru-spitalul-din-balti.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: