Diplomă de recunoștință acordată de ministrul Culturii din Chișinău ambasadorului României în R. Moldova ~ InfoPrut

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, a primit Diploma de Recunoștință pentru activitatea pe care a desfășurat-o la Chișinău din partea ministrului Educației și Cercetării, Anatolie Topală.

Oficialii au avut o întrevedere la Chișinău, context în care a fost apreciată buna cooperare dintre Republica Moldova și România, fiind menţionată importanţa asistenţei din partea României.

Ministrul Educației și Cercetării Anatolie Topală i-a prezentat ambasadorului Daniel Ioniță înalta apreciere pentru eforturile depuse la edificarea sistemului educational din Republica Moldova, înmânându-i Diploma de Recunoștință pentru activitatea prodigioasă desfășurată în promovarea cooperării fructuoase între România și Republica Moldova în domeniile educației, cercetării, tineretului și sportului.

La rândul său, Ambasadorul României în Republica Moldova și-a exprimat speranța că toate proiectele comune începute vor avea continuitate și că eforturile pe care le depune Ministerul Educației și Cercetării vor da roade frumoase, iar realizările obținute pe parcursul colaborării vor fi multiplicate, în beneficiul cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Preluat: https://infoprut.ro/88965-diploma-de-recunostinta-acordata-de-ministrul-culturii-din-chisinau-ambasadorului-romaniei-in-r-moldova.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: