Dezvoltarea bibliotecilor din R. Moldova, obiectivul colaborării dintre DRRM și Biblioteca Națională a României ~ InfoPrut

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova, Adrian Dupu, a avut o întrevedere cu managerul Bibliotecii Naționale a României, Adrian Cioroianu. În cadrul discuției, s-a vorbit inclusiv despre interesul pentru cele două instituții în relația cu Republica Moldova.

„Biblioteca Națională se alătură acțiunilor Departamentului în sprijinirea procesului de dezvoltare a bibliotecilor de peste Prut. În acest sens, cei doi oficiali au pus bazele unui Protocol de colaborare pentru viitoare proiecte concrete”, se arată într-un comunicat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova.

De asemenea, instituția precizează că acționează pentru promovarea şi consolidarea comunităţii de limbă, cultură, religie, spiritualitate şi istorie care stă la baza relaţiei României cu Republica Moldova.

Preluat: https://infoprut.ro/89198-dezvoltarea-bibliotecilor-din-r-moldova-obiectivul-colaborarii-dintre-drrm-si-biblioteca-nationala-a-romaniei.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: