Declarație: Dodon și-a confirmat calitatea incontestabilă de colaborator docil al serviciilor secrete rusești

Președintele Igor Dodon și-a confirmat calitatea incontestabilă de colaborator docil al serviciilor secrete rusești și trebuie tras la răspundere pentru trădare de patrie. Declarații în acest sens au fost făcute de deputatul Iurie Reniță, după întrevederea pe care șeful statului a avut-o cu liderul separatist de la Tiraspol. 

După ce l-a întâmpinat cu plocoane la Condrița pe „gheneralul” rus Krasnoselski, după ce l-a asigurat de toate onorurile pe „президент приднестровия” („președinte al transnistriei”), profanând memoria și umilind (pentru a câta oară!) bravii noștri combatanți, care în ’92 și-au sacrificat viața pentru integritatea teritorială a Republicii Moldova, „kuliokarul” de Dodon s-a asigurat cu vreo câteva zeci de mii de alegători la alegerile prezidențiale din toamnă. Chestia cu posturile de control separatiste de pandemie a fost o făcătură ordinară, elaborată la Moscova și perfect realizată la noi în ajunul alegerilor”, a punctat parlamentarul.

În opinia sursei, Dodon a apelat din nou la serviciile secrete rusești ca să-și confirme calitatea incontestabilă de colaborator docil al acestora, argumentele cele mai convingătoare fiind rapoartele pe care el le scria lui Putin la indicația acelorași servicii.

Oare de care alte probe certe mai are nevoie Procurorul General Alexandru Stoianoglo ca să revină la tragerea lui Dodon la răspundere penală pentru trădare de patrie? Oare chiar n-au fost suficiente probele din secvențele video anterior făcute public, în care petrecărețul de la Condrița și Holercani se lăuda cu text deschis că s-a aflat într-o „спецзадание” (misiune specială) a serviciilor secrete rusești? Sau poate nu doar Dodon s-a aflat și se mai află în „misiune specială”, ci și cei care astăzi ar trebui să-l pună la dubă?”, se întreabă deputatul Iurie Reniță.

Amintim că ieri, Igor Dodon și Vadim Krasnoselski s-au întâlnit la Reședința de Stat de la Condrița. În cadrul întrevederii, șeful statului l-a prezentat pe liderul separatist de la Tiraspol drept „președinte al transnistriei”.

Preluat: https://infoprut.ro/65586-declaratie-dodon-si-a-confirmat-calitatea-incontestabila-de-colaborator-docil-al-serviciilor-secrete-rusesti.html

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: