Cum comentează Ministerul Apărării de la Chișinău informațiile cu privire la faptul că Rusia a elaborat planuri clare pentru invazia R. Moldova

Ministerul Apărării de la Chișinău a venit cu o reacție după ce surse ucrainene ale cotidianului britanic The Times au declarat că Rusia a elaborat planuri clare pentru invazia Republicii Moldova. 

Astfel, potrivit reprezentanților Ministerului Apărării de la Chișinău în prezent nu există indicii care ar arăta că Republica Moldova este în pericol.

Cu referire la articolul publicației britanice The Times despre R. Moldova, comunicăm că toate instituțiile statului sunt în regim de alarmă încă de la începerea războiului din Ucraina și monitorizează atent situația. În acest moment, nu există indicii care ar arăta că Republica Moldova este în pericol. Aceste constatări sunt împărtășite nu doar de autoritățile din R. Moldova, dar și de principalii noștri parteneri internaționali”, a precizat Ala Diaconu, purtător de cuvânt al Ministerului Apărării din Republica Moldova, pentru TV8.md.

Amintim că surse militare ucrainene citate de cotidianul britanic The Times au declarat recent că Rusia caută să deschidă un nou front împotriva Ucrainei, dinspre Republica Moldova. Totodată, în cadrul aceluiași articol s-a subliniat că mai multe „indicii” arată că într-un viitor apropiat este posibil un atac asupra Republicii Moldova.

Preluat: https://infoprut.ro/90052-cum-comenteaza-ministerul-apararii-de-la-chisinau-informatiile-cu-privire-la-faptul-ca-rusia-a-elaborat-planuri-clare-pentru-invazia-r-moldova.html

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: