Copiii spun lucruri trăsnite. Ministrul Agriculturii R. Moldova, la București: Ambele popoare au preferințe alimentare comune ~ InfoPrut

Ambele popoare au preferințe alimentare comune, a declarat ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare al R. Moldova, Vladimir Bolea, la o întâlnire cu omologul de la București, Petre Daea.

Vorbind despre încercările de reformare ale instituției, ministrul din Republica Moldova a subliniat importanța participării la evenimentele de profil alături de specialiștii și autoritățile de la București.

„Ambele popoare au preferințe alimentare comune, iar participarea la evenimente de profil poate genera o emoție a cunoașterii ce conduce la o relație bilaterală de durată”, a spus acesta.

Totodată, politicianul a ținut să sublinieze că autoritățile de la Chișinău promovează interconectarea economică a Republicii Moldova cu România.

„Nu numai pe dimensiunea de export, dar și pe cea a importului de produse agroalimentare din România în Republica Moldova, iar această interconectare dorim să începem să o facem în ambele sensuri”, a mai precizat ministrul Agriculturii.

Vineri, 9 septembrie, o delegație a Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare din Republica Moldova condusă de ministrul Vladimir Bolea a efectuat o vizită de lucru la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale de la București, unde a fost întâmpinată de ministrul Petre Daea.

Preluat: https://infoprut.ro/95076-copiii-spun-lucruri-trasnite-ministrul-agriculturii-r-moldova-la-bucuresti-ambele-popoare-au-preferinte-alimentare-comune.html

Lasă un răspuns