Companie germană, zeci de locuri de muncă în R. Moldova ~ InfoPrut

Compania germană Magnetec Components SRL şi-a lansat vineri activitatea în cadrul Zonei Economice Libere Bălţi. Investiţia se ridică la circa 5 milioane de dolari și au fost deschise peste 70 de locuri de muncă pentru cetățenii R. Moldova, transmite Moldpres.

Prezent la evenimentul de deschidere, ministrul Economiei şi Infrastructurii, Sergiu Railean, a declarat că Republica Moldova are un potenţial investiţional care trebuie valorificat şi dezvoltat, în pofida tuturor provocărilor

„Mă bucur de fiecare dată când un nou investitor decide să-şi extindă afacerea în Republica Moldova. Noi depunem eforturi pentru a crea condiţii confortabile pentru investitorii străini, iar faptul că aceştia aleg ţara noastră ca destinaţie pentru business, este o confirmare că ne reuşeşte”, a menţionat oficialul.

Magnetec-Gesellschaft für Magnettechnologie mbH este o companie cu renume mondial specializată în producerea bobinelor inductive pentru industrii constructoare de maşini, surse regenerabile, electrotehnică, precum şi industria automotive. Printre clienţii săi sunt companii precum Siemens, Aptiv, Bosch, inclusiv şi clienţi din industria automotive cum ar fi Tesla, Volkswagen, Daimler şi Ford.

Preluat: https://infoprut.ro/67119-companie-germana-zeci-de-locuri-de-munca-in-r-moldova.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: