Companie aeriană din R. Moldova va organiza zboruri din Cluj-Napoca ~ InfoPrut

HiSky, o companie aeriană din R. Moldova, își deschide bază operațională pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Compania va opera zboruri regulate directe către Dublin și către Lisabona, ultima fiind o destinație operată în premieră pe Aeroportul Internațional Cluj, anunță deschide.md.

Pe lângă cursele regulate, HiSky va opera și zboruri charter turistice, având deja mai multe parteneriate agreate în acest sens.

„Am decis să deschidem baza operațională la Cluj pentru că există cerere, inclusiv din partea agenților comerciali locali. Vom opera atât curse regulate cât și curse charter, iar noua abordare cu care venim în fața pasagerilor ne face să credem că vom reuși să-i fidelizăm pe toți cei care vor ajunge la bordul aeronavelor noastre. Avem deja mai multe parteneriate agreate, aici în Cluj, iar în scurt timp urmează să facem și alte anunțuri importante”, a declarat directorul general HiSky, Iulian Scorpan.

Zborurile spre Lisabona vor începe din data de 25 aprilie și vor avea loc în fiecare zi de miercuri și duminică. Prețul biletelor începe de la 54 de euro.

Direcția Cluj-Lisabona: 17,00-19,10


Direcția Lisabona-Cluj: 20,10-02,00+1

Zborurile spre Dublin vor începe din data de 22 aprilie și vor avea loc în zilele de luni și joi. Prețul biletelor începe de la 49 de euro.

Direcția Cluj-Dublin: 12,40 – 14,10


Direcția Dublin-Cluj: 00,20+1 – 05,30+1

Preluat: https://infoprut.ro/73994-companie-aeriana-din-r-moldova-va-organiza-zboruri-din-cluj-napoca.html

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: