Klaus Iohannis, discuție cu preşedintele ucrainean: Ne coordonăm pentru a sprijini rapid Ucraina prin asistenţă umanitară ~ InfoPrut

Preşedintele Klaus Iohnanis a anunţat că a avut o convorbire telefonică cu preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, în care l-a asigurat de sprijin şi solidaritate din parte României în faţa agresiunii ruse.

„Am avut o convorbire cu preşedintele ucrainean Zelenski pentru a-l asigura de  sprijinul deplin şi solidaritatea României în faţa agresiunii militare iresponsabile a Rusiei şi pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei. Ne coordonăm cu partenerii noştri pentru a sprijini rapid Ucraina prin asistenţă umanitară”, a scris şeful statului pe contul de Twitter.

Preşedintele României a dat asigurări joi, după şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Țării, că cetățenii români sunt în siguranţă în contextul invadării Ucrainei de către Rusia.

Preluat: https://infoprut.ro/87010-klaus-iohannis-discutie-cu-presedintele-ucrainean-ne-coordonam-pentru-a-sprijini-rapid-ucraina-prin-asistenta-umanitara.html

Lasă un răspuns