Asociaţia Investitorilor din România în R. Moldova, daruri pentru credincioșii din cadrul Episcopiei de Bălți ~ InfoPrut

PS Antonie, Episcopul de Bălţi, împreună cu Excelenţa Sa Petrişor Dumitrescu, Consulul General al României la Bălţi şi Dan Nuţiu, preşedintele Asociaţiei Investitorilor din România în R. Moldova, au împărţit o parte din cele 250 de cutii cu produse alimentare oferite de Asociaţie pentru parohiile din cadrul Episcopiei de Bălţi.

Primul popas a fost făcut la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, unde au fost oferite 20 de cutii pentru profesorii pensionari ai instituţiei.

Rectorul Natalia Gaşiţoi a mulţumit pentru daruri Asociaţiei Investitorilor din România, menţionând că este un dar binevenit, înainte de sărbătorile de iarnă.

Al doilea popas, reprezentaţii Episcopiei de Bălţi, a Consulatului General al României la Bălţi şi a Asociaţiei Investitorilor din România în R. Moldova l-au făcut la parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din localitatea Chetrosu, rn. Drochia, unde 8 familii au avut bucuria de a primi daruri din partea Asociației din România.

O altă comunitate din cadrul Episcopiei de Bălţi care a beneficiat de daruri din partea Asociaţiei Investitorilor din România în R. Moldova a fost parohia „Acoperământul Maicii Domnului” din oraşul Donduşeni. La Donduşeni, Dan Nuţiu, preşedintele Asociaţiei Investitorilor din România în R. Moldova, a oferit 20 de cutii cu produse alimentare. Beneficiarii de la Donduşeni i-au mulţumit, oferindu-i în dar o colindă.

Dan Nuţiu, preşedintele Asociaţiei Investitorilor din România în R. Moldova, a menţionat că prin aceste daruri Asociaţia Investitorilor din România doreşte să aducă zâmbete şi lumină în casele basarabenilor pentru a întâmpina cu bucurie Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos.

Preluat: https://infoprut.ro/84771-asociatia-investitorilor-din-romania-in-r-moldova-daruri-pentru-credinciosii-din-cadrul-episcopiei-de-balti.html

Lasă un răspuns