Companie aeriană din R. Moldova, primele zboruri de la baza din Cluj-Napoca ~ InfoPrut

Compania aeriană HiSky din R. Moldova și-a poziționat prima aeronavă pe baza sa operațională de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Primul zbor de la Cluj al companiei a avut loc sâmbătă, cu destinația Hurghada, Egipt, anunță Radio Cluj.

O nouă companie aeriană va opera zboruri de la Cluj. Este vorba de HiSky, o companie din Chișinău.

„Au un program foarte ambițios. Sunt 6 destinații turistice, dar ce este important este că vor avea și 2 destinații regulate- Dublin, 2 pe săptămână, și Lisabona, 2 pe săptămână-, Lisabona fiind o noutate absolută pe aeroportul nostru”, a declarat directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo.

Noua companie aeriană pregătește numeroase zboruri spre diferite destinații pentru vara anului curent.

„Suntem foarte bucuroși să ne revedem la Cluj, ne-am pus sarcina de a forma o primă bază a companiei HiSky în Aeroportul Cluj, este un proiect ambițios, dar de la vorbe la fapte ne străduim să fie cât mai mică distanța. Ne vom orienta, pe viitor, să deschidem mai multe curse regulate de la Cluj”, a subliniat directorul general HiSky, Iulian Scorpan.

După o perioadă grea, cu puține zboruri și puțini pasageri, lucrurile încep să revină încet la normal, atât cât se poate datorită faptului că unele țări încep să accepte călători care au fost vaccinați sau testați negativ, în locul carantinei de 14 zile.

Preluat: https://infoprut.ro/75587-companie-aeriana-din-r-moldova-primele-zboruri-de-la-baza-din-cluj-napoca.html

Lasă un răspuns