Cine a avut COVID a căpătat imunitate pe viață! În acest caz, vaccinarea este inutilă și riscantă. Explicația „morților subite”. Cine are interes să ascundă adevărul?

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

 „Dacă ați avut COVID, chiar și într-o formă ușoară, meritați să vă felicitați: este mai mult decât probabil că ați dobândit imunitate pe termen lung.”

Cu aceste cuvinte începe o analiză publicată vineri, 2 iulie, pe site-ul său, de doctorul Joseph Mercola.

În sprijinul acestei afirmații, el invocă un studiu din revista Nature, aparținând unei echipe de cercetători de la Washington University School of Medicine.

Mai mult, este foarte probabil că imunitatea dobândită după trecerea prin COVID este una pe viață, ca în cazul refacerii după infectarea cu mulți alți agenți patogeni.

Dovezile produse de cercetătorii din Washington sunt puternice și ele ar fi trebuit să stârnească un val de bucurie în toată lumea, care, de 18 luni trăiește într-o permanentă teroare (indusă).

În mod straniu, însă, atât Centrul pentru Prevenirea și Combaterea Bolilor din Statele Unite (CDC), cât și alte autorități sanitare din lume au refuzat să vorbească despre descoperirile excepționale ale colegilor lor.

Principalul motiv al acestei atitudini, susține Mercola, este că, altminteri, ar intra în conflict cu obiectivul lor cel mai important: acela de a vaccina cât mai multă lume.

Autoritățile sanitare sunt întrebate adesea:

„Am avut deja COVID-19 și m-am însănătoșit, mai trebuie să fac vaccinul anti-COVID?”

Răspunsul autorităților este „Da”, deoarece „experții încă nu știu cât de mult timp ești protejat să nu te îmbolnăvești din nou, după ce te-ai vindecat de COVID-19.”

Cu toate acestea, există tot mai multe dovezi că imunitatea pe termen lung este reală.

Informațiile inițiale că imunitatea dată de boală se pierde erau false

Coronavirușii sezonieri, dintre care unii provoacă răceli, nu conferă decât o imunitate de scurtă durată, reinfectarea producându-se la 6-12 luni de la infectarea precedentă.

Primele informații despre SARS-CoV-2 au arătat că nivelurile de anticorpi scad rapid în primele luni după vindecare, fapt care i-a făcut pe unii să presupună că imunitatea protectoare împotriva COVID ar putea fi și ea de scurtă durată.

Autorul principal al studiului evocat mai sus, Ali Ellebedy, doctor în medicină, profesor de patologie și imunologie la Universitatea Washington, a subliniat că această ipoteză este eronată, arătând într-un comunicat de presă:

„Toamna trecută, s-a raportat că anticorpii au scăzut rapid după infectarea cu virusul care produce COVID 19, iar media mainstream au interpretat aceasta ca însemnând că imunitatea nu este de lungă durată. Însă este o proastă interpretare a datelor. Este normal ca nivelul anticorpilor să scadă după o infecție acută, însă el nu coboară la zero: se plafonează.”

Cercetătorii au descoperit un model bifazic al concentrației de anticorpi împotriva SARS-CoV-2,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro