După alegeri, va PSD crește taxele pe proprietate. Suntem robi pe pământul nostru

Guvernarea PSD-PNL planifică creșterea taxelor pe proprietate imediat după ultimele alegeri, stârnind un val de nemulțumire în rândul proprietarilor de imobile din România. Această decizie, considerată de mulți drept o trădare a promisiunilor electorale, a fost interpretată ca o dovadă a indiferenței guvernului față de greutățile financiare ale cetățenilor săi.

„Ceea ce face acest guvern este inacceptabil. După ce au promis măsuri de sprijin și stabilitate economică, iată că acum ne îngreunează și mai mult viața, crescând taxele pe proprietate. Practic, suntem tratați ca robi pe propriul nostru pământ”, a declarat un critic al guvernării, subliniind sentimentul de trădare resimțit de mulți români.

Această creștere a taxelor vine într-un moment în care populația se confruntă deja cu o presiune economică semnificativă, marcată de inflație și de creșterea costurilor de viață. Criticii guvernării PSD-PNL argumentează că această măsură nu face decât să adâncească inegalitățile sociale și să pună o povară și mai mare pe umerii celor care se luptă deja să își păstreze casele și proprietățile.