DGA: Prima promoţie a clasei anticorupţie a absolvit cursurile Academiei de Poliţie ”Al. I…

DGA: Prima promoţie a clasei anticorupţie a absolvit cursurile Academiei de Poliţie ”Al. I. Cuza”

2020-07-23 11:05:07Nr afisări

Modifică dimensiunea fontului:

Prima promoţie de studenţi la specializarea ”Ordine şi siguranţă publică”, specialitatea ”anticorupţie”, din cadrul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti a ajuns la momentul absolvirii, iar cei mai tineri ofiţeri anticorupţie îşi vor prelua posturile în structurile Direcţiei Generale Anticorupţie în cel mai scurt timp, informează, joi, DGA.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, clasa anticorupţie a fost constituită în anul 2018, ca urmare a demersurilor conducerii Direcţiei Generale Anticorupţie de a organiza această specialitate, demersuri fundamentate de necesitatea pregătirii profesionale specifice în domeniul anticorupţie a tinerilor care au ales să servească intereselor cetăţenilor, ca ofiţeri ai Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel, la finalul primului an de studiu, majoritatea studenţilor cu cele mai mari medii şi-au exprimat dorinţa de a urma această specialitate.

Absolvenţii clasei anticorupţie vor întări efectivele Direcţiei Generale Anticorupţie din mai multe judeţe ale ţării şi Capitală şi îşi vor desfăşura activitatea în domeniul anchete, investigaţii şi prevenire.

Pentru a se asigura o continuitate,

 » Citește toată știrea pe AgerPres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: