Un orădean de 32 de ani grav bolnav are nevoie de ajutor

Prietenii și familia unui tânăr orădean în vârstă de 32 de ani grav bolnav fac apel la comunitate să doneze orice sumă de bani, pentru ca acesta să strângă cât de repede sumele pentru un tratament care i-ar putea salva viața.

Povestea lui Imre Arnold Kovacs Mihok a fost transmisă BIHOREANULUI, cu rugămintea medatizării, de Ioana Gib, care popularizat-o și pe Facebook.

„Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu vorbă bună și dispus să îi ajute pe cei din jur, Imi tocmai a aflat că viața lui costă 25.000 euro pe care trebuie să îi achite luni, 26 septembrie”, scrie pe grupul de Facebook special înființat pentru a-l ajuta pe bărbat, O noua viata pentru IMI.

Tânărul a fost diagnosticat cu cancer la rinichi în urmă cu 6 ani.

„După un lung tratament, boala părea învinsă, iar Imi și-a continuat viața, și-a întemeiat familia mult visată și și-a clădit o carieră într-un colectiv care îl îndrăgește foarte mult. În luna mai însă, boala a recidivat, iar medicii români l-au anunțat că nu mai are nicio șansă să învingă cancerul. Nu cred că cineva poate înțelege cum te simți atunci când medicii îți spun să te pregătești fiindcă vei muri”, se arată în mesaj.

Bărbatul a aflat chiar în cursul zilei de sâmbătă că medicii de la o clinică din Austria au acceptat să îl primească la tratament. Însă doar investigația inițială se ridică la 25.000 de euro și se așteaptă ca aceste costuri să crească.

„Azi, printr-o minune, medicii din Austria l-au acceptat la clinica Wiener Privatklinik si luni, 26 septembrie va fi supus unor investigatii amănunțite. Din păcate, doar costul investigației inițiale depășește 25.000 euro, o sumă mult peste puterea lui financiară. Familia, colegii și apropiatii s-au mobilizat și cu toții luptăm să-l ajutăm să strângă banii necesari,

 » sursa: ebihoreanul.ro