Cele mai bune sloturi online gratuite

  1. Cele Mai Bune Jocuri Spins Gratuite: Nebunia de Weekend vine în curând.
  2. Cazinou Slot Gratuite Fara Depunere 2023 - Imber compară ecrane luminoase colorate de telefon la slot machines în Vegas.
  3. Jocuri Aparate De Cazinou Online Slot Noi Gratis: Bucurați-vă de un joc clasic cu o tentă modernă în jocul slot Crystal Classics.

Jocuri poker texas gratis

Cele Mai Bune Aparate De Cazinou Slot Gratuite Fara Depunere 2023
Funcția are unele dintre cele mai bune recompense și este locul în care jucătorii cazinourilor online câștigă cel mai invidiat premiu – Mega jackpot.
Cazinou Fără Depozit Si Rotiri Gratuite Online 2023
Turneul Fantasy Bingo este garantat a fi plin de distracție și emoție pe măsură ce întâlnim unicorni, dragoni și o lume întreagă plină de personaje fantastice.
Acestea fiind spuse, au existat puține cazuri de persoane arestate pentru jocuri de noroc în stat.

Jocuri noroc aparate

Jocuri Online Cele Mai Bune Rotiri Gratuite
Dacă nu este o afacere-breaker pentru tine, deși, există multe alte alternative mai bune, cu potențial pentru victorii mai mari și bonusuri mai bune.
Blackjack Online Fără Depunere În România Reguli Și Recomandări
Cele mai multe cazinouri oferă, de asemenea, mănâncă fantastic aproape de.
Cazinouri Care Dau Bonus Fara Depunere

Magazinele Lidl din România reduc programul

Lidl România anunță că își reduce programul de funcționare, începând de luni, 26 septembrie. – conform unui comunicat de presă transmis către stiri-neamt.ro

Astfel, toate magazinele vor avea același program, după cum urmează:

  • Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00
  • Duminică: 08:00 – 19:00*

*Cu excepția magazinului Lidl din Medgidia, str. Independenței, Nr. 12, care își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Programul magazinelor era, până acum:

  • Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22:00
  • Duminică: 08:00 – 21:00

Potrivit unor surse din piață, citate de presa centrală, decizia ar fi fost luată pentru a face economii la energia electrică.

Mai mult, despre facturile mari la energie și soluții s-ar fi discutat și în cadrul Asociației Marilor Retaileri. Nu toate marile lanțuri de magazine ar fi de acord și nu a fost luată încă o decizie la nivelul Asociației.

Lasă un răspuns