Video. Dodon filmat când lua șpagă de la Plahotniuc – CURIERUL ROMÂNESC

Un video incendiar face furori: Igor Dodon a fost filmat când lua șpagă de la Vladimir Plahotniuc.

Igor Dodon era pe atunci președintele Republicii Moldova în timp ce Vladimir Plahotniuc era persoana care controla guvernul. Înțelegere perfectă de tip mafiot între persoanele în cauză.

Șpaga a fost dată într-o pungă și era necesară pentru plata salariilor către activul de partid înregimentat în lupta politică.

Dar nu este pentru prima oară când astfel de materiale apar în presă, dar nici o reacție nu a venit din partea procuraturii din ceea ce unii ar numi statul Republica Moldova. Să numești încrengătura mafiotă dintre Prut și Nistru stat reprezintă o aberație monumentală.

Filmarea a fost publicată de Iurie Reniță, deputat în parlamentul Republicii Moldova și fost ambasador al Republicii Moldova în București.

Cu toate acestea instituțiile statului nu s-au sesizat din oficiu deși acuzația este una deosebit de gravă și care în orice stat normal, chiar și dictatorial, ar fi produs furori.

Să ai un președinte care primește șpagă și să nu cercetezi, asta înseamnă stat capturat în totalitate, fără nici o șansă de scăpare.

Ștefan Gabriel Lupu este activist civic și militează pentru unirea dintre România și Republica Moldova, președinte al Platformei Unioniste Acțiunea 2012

Preluat: https://curierulromanesc.ro/video-dodon-filmat-cand-lua-spaga-de-la-plahotniuc/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: