Descoperire extraordinară aproape de Soare. O mega navă spațială?

O descoperire extraordinară a fost făcută de către observatorul Solar și Heliosferic (SOHO) al NASA.

Nu este o glumă, imaginile ce le vedeți sunt cât se poate de reale.

Puteți vedea aici mai multe detalii.

Specialiștii afirmă însă că ceea ce se vede nu reprezintă un obiect aflat între soare și observator situat în apropierea soarelui, ceea ce ar implica dimensiuni de cel puțin 10 ori mai mari decât pământul, ci un reziduu optic sau un fir de praf.

Pe de cealaltă parte cei care studiază fenomenul OZN afirmă că e vorba despre o descoperire colosală deoarece un obiect cu o asemenea formă nu poate fi natural, ceea ce implică că e vorba de o creație a unei forme de viață inteligentă.

Cercetătorii nu neagă însă că în univers ar putea să existe viată inteligentă, însă probabilitatea suprapunerii cu omenirea ca și timp, spațiu și formă de existență și inteligentă este aproape imposibilă în imensitatea timpului și a spațiului.

Iată aici o imagine a soarelui luată la rezoluție înaltă în data de 26.07.2020:

https://sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime/eit_171/1024/latest.html

  • Pe Lucian Mândruță l-au ajuns blestemele. Va fi operat

    Pe Lucian Mândruță l-au ajuns blestemele, ar spune o vorbă din popor. Acesta nu s-a simțit prea bine și plin durere a sunat la salvare. Cu greu a reușit să supraviețuiască durerii. Va fi operat de hernie de disc, o afecțiune curentă la vârste înaintate. Lucian Mândruță a făcut și testul Covid 19 și slavă domnului că a ieșit negativ, adică din acest punct de vedere este bine.

  • Eroii care si-au dat sacrificiul suprem in 1917 au fost comemorati pe dealul Cosna

    Ziua de vineri, 21 August 2020 a fost o zi specială pentru Grupul de Acțiune Cosna, pentru locuitorii comunei Pirgaresti, pentru Armata Română și pentru toți ceilalți care au fost prezenți la eveniment: a avut loc Ceremonialul Militar la Ansamblul Monumental Cosna, primul dintr-o serie – sperăm noi – anuală, după ce anul trecut acest Ansamblu Monumental a fost inaugurat , în data de 5 Octombrie. A fost o săptămâna în care am dus o „luptă” contra cromometru, în care am reușit însă să ducem la îndeplinire tot ce ne-am propus: prelungirea sistemului de alei, astfel încât privit de sus,

  • Iohannis: Consider că după 1 septembrie, în anumite condiții, restaurantele se pot deschide în interior

    Președintele Klaus Iohannis a susținut, miercuri, o conferință de presă la Palatul Cotroceni, în care a afirmat că, de la 1 septembrie, ar trebuie redeschise teatrele, cinematografele și restaurantele în interior, cu anumite condiții stricte și în funcție de pragul epidemiologic din fiecare localitate, stabilit de specialiști. Principalele declarații ale președintelui: În 27 septembrie vor avea loc alegeri, în premieră organizate în condiții de pandemie. Obiectivul principal e de a organiza campania și scrutinul în condiții de siguranță maximă. Acest lucru este posibil dacă vom respecta cu toții un set de reguli și măsuri. Există precedente. Sunt țări care au

  • A fost legală decizia regelui Mihai I de arestare a mareșalului Antonescu?

    A fost legală decizia regelui Mihai I de arestare a mareșalului Antonescu?

    Pe 1 decembrie 1918 la Alba Iulia românii din jurul munților Carpați decideau să se unească într-un singur stat unitar și indivizibil. A urmat o scurtă perioadă de pace în care relațiile României cu pierzătorii din primul război mondial au fost extrem de reci. În 1940 URSS cerea și obținea de la Carol I Basarabia, dobândită de regatul României pe 27 martie 1918, pentru ca apoi, sub presiunea militară a Germaniei, să se piardă și jumătatea de Nord a Ardealului și sudul Dobrogei, Cadrilaterul. Colapsul teritorial din 1940 a determinat și colapsarea politică a statului român. Carol al II-lea, privit

  • Istoria nu îi iartă pe trădători: ce au pățit opozanții lui Antonescu

    Pe 23 august 1944 regele Mihai, cel care conducea formal România, avea să dispună arestarea mareșalului Antonescu. A avut atunci alături de el lideri ai partidelor democratice și comuniști. A fost o trădare clară… să o spunem pe fața. Antonescu reușise să redreseze țara după marele colaps teritorial din 1940 și de care se făcea responsabilă Casa Regală a României prin persoana lui Carol I. În 1944, când armata sovietică era la granițele României, mareșalul Ion Antonescu căuta alianța cu occidentalii. El era total dezinterasat de o capitulare în fața lui Stalin deoarece acest lucru era similar cu o înfrângere.