Klaus, asta e România normală, România bine educată sexual?

Recent , în cadrul unui eveniment organizat de Muzeul Național de Artă Contemporană și finanțat prin Ministerul Culturii doi bărbați și-au pus poalele în cap pe o muzică „înălțătoare”. La acest „show”, pe care cu greu îl putea urmări cineva fără să i se întoarcă stomacul pe dos, a asistat și ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, precum și vicepremierul Raluca Turcan.

Primul a anunțat virarea unei finanțări de 2 milioane lei către Muzeul de Artă Contemporană, iar Raluca Turcan, vizibil entuziasmată de spectacolul macabru la care a asistat a avut numai cuvinte frumoase cu privire la viitorul culturii române.

Aceasta este „propășirea spirituală” a poporului român la care orice ministru jură că va lucra?

Aceasta este România normală pe care ne-a promis-o Klaus Johannis în campanie?

Sau aceasta este România bine educată sexual și racordată la ultimele curente culturale și ideologice?

Nu este scandalos faptul că indivizi pitorești își prezintă public creațiile culturale „nemuritoare”, ci faptul că astfel de producții de un prost gust evident sunt finanțate și girate de la cel mai înalt nivel al statului român.

Având în vedere cuvintele laudative pe care vicepremierul Raluca Turcan le-a avut față de acest înălțător spectacol artistic, dar și luările de poziție sistematice pe care Dacian Cioloș sau Dan Barna le iau în favoarea reprezentanților LGBTQ, le propunem crearea unui spectacol ambulant, în care toți trei să se îmbrace în rochii, da inclusiv Raluca Turcan, și să defileze pe străzile principalelor orașe din România pentru ca un număr cât mai mare de cetățeni să se bucure de marea cultură a secolului XXI.

Suntem o țară ocupată economic, politic și cultural de către o pseudo-elită străină de interesele acestui popor, de aspirațiile sale, de sufletul său nepieritor. Într-o bună zi ocupația va înceta. Pentru asta a luat ființă AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: