După 25 de zile fără hrană și peste 1.000 de kilometri parcurși pe jos, pelerinii plecați din Iași au ajuns la București. Cezar Elisei: Au fost zile de post, rugăciune și bucurie imensă

Pelerinii care au plecat în ziua de 7 mai din Iași, pe jos, spre București, au ajuns marți la destinație, reușind să se închine la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, după 25 de zile în care au parcurs peste 1.000 de kilometri, fără să consume alimente.

Cinci oameni, îndrumați de Cezar Elisei, preşedintele Asociaţiei Postului Terapeutic, au stabilit un adevărat record mondial, reușind să finalizeze acest pelerinaj pe jos fără să mănânce nimic aproape trei săptămâni.

Experiența a fost relată, pe Facebook, de Cezar Elisei, inițiatorul pelerinajului.

„Au fost 25 de zile lungi, dar deosebit de frumoase. Au fost zile de post, pocăință, rugăciune, strâns din dinți, durere, abținere, exaltare și bucurie imensă.

Postul acesta a fost cel mai ușor pe care l-am ținut vreodată. A fost un post nu scurt, dar deosebit de intim, curat, simplu, ceva ce poți face din inimă pentru Dumnezeu. Din acest motiv l-am simțit ca și cum nu a fost. Ca și cum mâncasem dimineață și acum nu mai aveam nevoie de alimente. Acest post de 25 de zile de fapt nu l-am ținut noi, cei care am participat la pelerinaj, ci l-a ținut cred însuși Domnul pentru noi.

 » Citește tot articolul pe Rostonline.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: