Accident grav în Iași, între un microbuz şi un TIR. 17 persoane implicate (FOTO-VIDEO)

Un accident grav a avut loc în această seară în judeţul Iaşi, pe raza localităţii Vânători. A fost activat planul roșu de intervenție. – notează MESAJUL.ro

Un TIR a lovit un microbuz în care se aflau 16 persoane. 14 victime au fost scoase din mașina lovită imediat, iar pentru alte 2 a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare. 

„Avand in vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul județului a fost activat Planul Rosu de Interventie.

La fata locului, echipajele operative intervin cu 2 mașini de stingere, 1 autospeciala de descarcerare și 1 autospeciala pentru transport victime multiple.

Totodata, pentru optimizarea intervenției, in teren acționează și 2 ambulante SMURD, 1 autospeciala de terapie intensiva mobila și 2 ambulante apartinand Serviciului Județean de Ambulanta.” – au transmis reprezentanții ISU

Doua femei au suferit ranile cele mai grave. O pacienta de 59 de ani, cu fractura de bazin, transportata la Spitalul „Sf. Spiridon” si alta, tot de 59 de ani, cu traumatism cranian, transportata la Spitalul de Neurochirurgie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: