Acasă la Dumnezeu, în Munții Neamțului. Senatorul Claudiu Târziu (AUR): Ne-am rugat la mormântul părintelui Iustin Pârvu și cel al părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa (FOTO)

Senatorii AUR, Claudiu Târziu și Sorin Lavric, s-au aflat în ultimele zile Mănăstirea Paltin (Petru Vodă – Neamț) și s-au rugat împreună la mormântul părintelui Iustin Pârvu și cel al părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa.

Totodată, liderii AUR s-au recules în câteva chilii care se constituie într-un mic muzeu și  în care există și racle cu sfinte moaște de la Aiud și Tg. Ocna ale unor mucenici, precum și icoane izvorîtoare de mir.

„În acest post al Paștelui, plin de încercări ca de obicei, am ales Mănăstirea Paltin (Petru Vodă – Neamț). M-a însoțit fratele Sorin Lavric.

Maica stareță Iustina, maica secretar Fotini, părintele Ioan și părintele medic Alexie, cu întreaga obște, ne-au primit ca pe unii de-ai lor, cu bucurie și generozitate, cu sfaturi bune și un sănătos optimism, cu înțelegere și descoperiri duhovnicești.

Timp de cîteva zile, am uitat de griji și ne-am răsfățat sufletele cu slujbe dintre cele mai frumoase, de la Sfintele Liturghii și privegherile de noapte pînă la Sfîntul Maslu, care la mănăstire are o încărcătură specială.

Ne-am recules în cele cîteva chilii care se constituie într-un mic muzeu,

 » Citește tot articolul pe Rostonline.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: