6.389 de copii așteaptă o minune de Sfintele Paști! Părintele Dan Damaschin: Haideți să aducem LUMINĂ în viața acestor copii sărmani!

Părintele Dan Damaschin a lansat la începutul lunii aprilie campania „Dăruim Lumină”, în sprijinul a 10.000 de copii nevoiași.

Părintele a anunțat, vineri, pe Facebook, că mai este nevoie de ajutor pentru 6.389 de copii.

„Prieteni dragi, avem mare nevoie de ajutorul vostru! 15 zile ne mai despart de Sfintele Paști și încă 6.389 de copii nu au hăinuțe, încălțări și ceva de pus pe masă în pragul acestei Mari Sărbători.

Fac apel, încă o dată, la toată dragostea dumneavoastră, și vă rog: Haideți să aducem LUMINĂ în viața acestor copii sărmani!

Vă promit, în schimb, comori nebiruite, pe care mulți le-ați dobândit în toți acești ani, de când ne sunteți alături. Din partea copilașilor noștri, ei știu mai bine ca oricine să vă dăruiască un munte de prețuire și recunoștință pentru fapta cea bună a dumneavoastră.

Cu precădere în această perioadă, când toate-s așa cum sunt, vă purtăm în rugăciunile noastre în fața Sfântului Altar, chemându-L să binecuvânteze cu Harul Său viața fiecăruia dintre voi!”, a scris, pe Facebook, părintele Dan Damaschin.

Dăruim LUMINĂ?

ÎMBRACĂ UN COPIL DIN LISTĂ

https://docs.google.com/…/1sY…/edit…

  1. Alegeți un copil din listă,

 » Citește tot articolul pe Rostonline.ro

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: