(VIDEO) George Simion, vizită într-o gospodărie de la țară: Trebuie să cumpărăm de la țăranii români. Vrem să conectăm nevoile de la oraș cu produsele românești din rural ~ InfoPrut

Pandemia COVID-19 a afectat grav sectorul agricol. Producătorii români se plâng că nu mai au cumpărători, iar marfa li se strică în sere. Singura soluție pentru economie este cumpărarea de la producătorii locali, pentru a conecta țăranii români de toți cei din orașe, este de părere George Simion, copreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor (A. U. R).

Domnul Gabi deține câteva sere, unde cultivă de toate, ridichi, usturoi, ceapă și morcovi. De când a fost instituită starea de urgență, acesta se plânge că nu mai are unde să-și vândă marfa, pentru că la piață nu mai vin cumpărători.

„Întâmpinăm greutăți cu vânzarea a ceea ce producem, nu avem un punct de desfacere. Pentru că e și criza asta. Ce vom face nu știm, dar noi suntem datori să punem în pământ, să ne facem treaba, mai departe vom vedea, poate se rezolvă cu timpul. Vrem să avem posibilitatea de a vinde marfa la un preț bun, pentru că este atâta muncă și cheltuială până acum. Plus de aici încolo. De aici încolo în restul solarului vom planta roșii, afară ardei, vinete, ardei gras, kapia, iute, roșii pentru bulion, pentru comercializat”, i-a spus producătorul lui George Simion, aflat în gospodăria acestuia pentru a constata problemele cu care se confruntă țăranii români.

Domnul Gabi a explicat că roșiile venite de peste hotare nu sunt sănătoase, ca cele românești.

„Cumpăram roșii din afară, care nu se hrănesc din pământ, se hrănesc din niște jgheaburi făcute din beton, și toată compoziția care-i trebuie plantei nu o ia din pământ, o ia din beton și noi mâncăm otravă”, a mai spus Gabi.

Soluția acestei crize este de a conecta țăranii de cei de la oraș, pentru a se ajuta reciproc, este de părere Simion.

„Ce vedem zilele acestea în agricultură este suficient ca să înțelegem că trebuie să cumpărăm de la țăranii români. Noi venim săptămâna aceasta cu o soluție la voi, să conectăm țăranii de toți cei din orașe. Este timpul să revenim la românism, la România noastră”, este îndemnul copreședintelui AUR, George Simion.

Acesta spunea recent, în cadrul emisiunii „George Simion LIVE”, de la 10TV, că unul dintre obiectivele AUR va fi „de a sprijini țăranii români să-și distribuie marfa în viitoarele 2 luni, și să mergem toți, care putem și care avem o gospodărie la țară, să ne apucăm să facem mâncare, pentru că o să apară mari crize în ceea ce urmează, la ceea ce am văzut”.

Cumpărăm de la români!

Uitați de cancerul pe care ni-l dau străinii, de la viruși la otrava din alimente. E timpul să revenim la ȚARĂ!

Publicată de George Simion pe Marţi, 7 aprilie 2020

Preluat: https://infoprut.ro/60720-video-george-simion-vizita-intr-o-gospodarie-de-la-tara-trebuie-sa-cumparam-de-la-taranii-romani-vrem-sa-conectam-nevoile-de-la-oras-cu-produsele-romanesti-din-rural.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: