George Simion: „Este timpul să revenim la România noastră și să-i susținem pe țărani”

„Toate eforturile noastre în perioada următoare se vor îndrepta către conectarea țăranilor români de consumatorii de la oraș”. Afirmația a fost făcută de George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), care a discutat în cadrul emisiunii pe care o moderează la 10 TV despre metodele prin care putem ajuta țăranii români. 

Este timpul să revenim la România noastră, la talpa țării, și să-i susținem pe țărani. Toate eforturile noastre în perioada următoare se vor îndrepta către conectarea țăranilor români de consumatorii de la oraș. Și asta pentru că, din păcate, actuala criză pe lângă faptul că ne-a pus în pericol sănătatea, ne va crea și mari probleme cu alimentația”, a specificat George Simion.

În acest caz, a mai subliniat sursa, primii care vor fi afectați vor fi micii producători români. „Marile lanțuri de magazine și supermarketurile internaționale nu au nicio problemă, în schimb micile afaceri românești care se alimentau de la țăranii români li s-a sistat activitatea. Se pare, în rândul guvernanților, nimănui nu-i pasă de antreprenorul și de țăranul român. Așa că trebuie să învățăm să avem grijă unii de alții”, a îndemnat copreședintele AUR.

Totodată, George Simion a anunțat că în curând AUR va lansa o aplicație care va conecta țăranii de consumatorii din marile orașe. „Rețeta este testată deja, Franța demult are grijă țărani și de gospodăriile țărănești. Dacă Guvernul actual nu se gândește în sens național, trebuie s-o facem noi”, a menționat copreședintele AUR.

Preluat: https://infoprut.ro/60750-george-simion-este-timpul-sa-revenim-la-romania-noastra-si-sa-ii-sustinem-pe-tarani.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: