USR încalcă dispozițiile GDPR – CURIERUL ROMÂNESC

O așa-zisă echipă a alianței usr-plus îmi trimite un mail în care îmi cere semnătura online pentru susținerea candidaților respectivei alianțe.
Las la o parte că mailul încalcă dispozițiile gdpr, întrucât eu nu le-am permis acestor pui de securiști neo-marxiști care se cred de dreapta să îmi utilizeze datele cu caracter personal și să îmi scrie mesaje pe email.
Dar ce vreau să le transmit public este asta :
Băi, inteligenților, nu ați înțeles că nu v-aș susține electoral nici într-un milion de ani?
Nu sunteți voi cei care ați torpilat la CCR și în presa plătită de propaganda globalist – bancară orice lege de protecție a consumatorilor scrisă de mine și votată de majoritatea parlamentarilor?
Nu sunteți voi cei conduși de ipocriți care stau zilnic cu “fără penali în funcții publice” in gura, dar care au frumoase dosare la dna pentru diverse fapte de corupție și fraudare a banilor europeni?
Nu sunteți voi cei care mă considerați o vulnerabilitate pentru candidații voștri care au legături de afaceri cu mine pentru simplul fapt că am alte opțiuni politice? Si pentru ca prefer sa gandesc singur relativ la pandemie si sa nu ma increde in prostiile propagandistice ale dictaturii medicale care ne cotropeste pe zi ce trece?

 » Citește tot articolul pe Curierul Românesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: