Un ou bizar a apărut pe tavanul camerei fiului meu. Aveți idee ce este?

„Asta se află în cameră! Nu știu dacă a fost mereu acolo și nu l-am observat până acum sau dacă aibă acum a apărut. Nu locuim de mult aici. Are cineva idee ce ar putea fi? Și ce ar trebui să facem?”, a scris mămica din Australia pe un grup de Facebook, alături de imaginile care le-au dat fiori internauților.

Foto: 7news.com.au

Aceștia s-au întrecut în păreri și supoziții despre ce s-ar fi putut află în ceea ce părea a fi un ou atârnat de tavan. Mulți s-au temut că „oul” ar putea găzdui păianjeni sau alte insecte și mai periculoase.

Citește și: Filmarea virală a zilei: ce a descoperit o mamă sub patul fiului ei

„Dacă asta ar fi fost acum un miliard de ani, aș fi spus că acesta este un ou de dinozaur”, a comentat un internaut.

Altcineva a spus: „Soția mea, care a lucrat la dezinsecție, crede că ar putea fi vorba de un cuib de ouă de păianjen. Ai putea să încerci să-l aspiri și să pui o pastilă de insecticid în sac. Dacă este un cuib de păianjeni, atunci putem vorbi de mii de ouă care se ascund acolo”.

Citește și: Mama a simțit un miros putred venind de la fetița ei. Medicii au rămas șocați când au descoperit cauza

Ce era, de fapt, „oul” atârnat de tavan

Internauții au rămas șocați când au descoperit ce era, de fapt, „oul” atârnat de tavan. Misterul a fost elucidat de socrul mămicii, care și-a dat seama din start că nu era în niciun caz vorba de vreo „operă” a unei insecte. „Oul” era pur și simplu spumă poliuretanică folosită la acoperișul casei,

 » sursa: qbebe.ro

%d blogeri au apreciat: