Horațiu Mălăele: pentru Românii din Cernăuți, inima unui om. Ultimul act caritabil al maestrului

Artişti consacraţi au donat din lucrările lor sau chiar au creat câte o operă de artă unică special pentru Campanie de strângere de fonduri pentru înființarea unui centru umanitar în regiunea Cernăți din Ucraina. Demersului caritabil i s-a alăturat și celebrul actor Horațiu Mălăele, care a donat, pentru a susține construcția centrului pentru românii din Cernăuți, o caricatură și două cărți scrise de marele maestru. Horațiu Mălăele a lăsat și o dedicație pe verso-ul opere de artă: „Pentru românii de la Cernăuți, inima unui om, Horațiu!” Prețul de pornire al celor 3 piese din lot este de doar 1.000 de lei.

Artiştii care participă la acest demers caritabil pot fi vizualizaţi AICI, iar operele sau piesele care sunt scoase la licitaţie sunt disponibile pentru vizualizare şi oferte până pe 20 aprilie.

Colectarea fondurilor pentru actul caritabil a început pe 27 martie la concertul „Uniți sub tricolor” organizat de către Asociația „Sfinții Români”, în parteneriat cu Asociația Culturală „Nicolae Voiculeț”. Inițiativei s-au alăturat numeroși interpreți și artiști de pe ambele maluri ale Prutului: Nicolae Voiculeț, Ștefan și Andrei Petreuș, Maria Iliuț, Ion Paladi, Nicolae Furdui Iancu, Dan Puric, „Școala de dans românesc Larisa și Marin Barbu” și multe alte nume sonore.

%d blogeri au apreciat: