TRUMP către PUTIN: De ce nu spui pentru ce a primit Hunter Biden BANI DE LA RUȘI? Fiul lui Joe Biden folosea Ucraina ca trambulină pentru China comunistă, susține Jack Maxey, omul care a dezvăluit de unul singur e-mail-urile din laptopul lui Hunter Biden


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

În octombrie 2020, personalitatea lumii publice conservatoare americane Steve Bannon a primit o copie a laptopului lui Hunter Biden. Studierea acesteia a devenit misiunea și datoria expertului Jack Maxey, arată LifeSiteNews. După care a început nebunia. Maxey este un erou al Adevărului. El știe că poate să moară „accidental” în orice clipă, așa că a pus e-mail-urile la dispoziția mai multor redacții internaționale. După ce a constatat că acestea nu le valorifică întru totul, le-a încărcat online și a publicat linkul pe conturile sale de social media doar pentru ca baza de date să fie blocată de agenții Big Tech.

Însă ceea ce nu a ajuns încă la publicul larg este cunoscut în primul rând de serviciile speciale ucrainene, rusești și chineze, respectiv de șefii securității din Ucraina, de Vladimir Putin și Xi Jinpeng. Pentru că Hunter Biden a făcut afaceri cu și prin ele. Iar ele dețin nu numai conținutul laptop-ului ci și toate episoadele de pe teren ale dezaxatului fiu al actualului președinte al SUA, Joe Biden, și, mai ales, plățile directe făcute lui.

Iată de ce, cine înțelege acest lucru înțelege și că războiul Rusiei din Ucraina și jocul internațional din jurul lui, cu contrele de fațadă dintre SUA și Rusia, sunt toate o mascaradă. Dacă voiau să-l distrugă pe Biden până acum, Putin și Xi doar apăsau pe butonul enter și întreaga lume era inundată de dovezile corupției și trădării Familiei Biden ca și ale altor demențe la care nici nu vrem să ne gândim.

Iată că acum se dezvăluie că pe laptopul lui Hunter Biden au fost găsite și chei de criptare ale Departamentului Apărării al SUA și înregistrări bancare care atestă plăți făcute din China către Hunter Biden. Și vorbim de fiul președintelui SUA, fost vicepreședinte al Americii, ÎN PERIOADA PLĂȚILOR.

„Familia ta a luat 3.500.000 dolari din
Rusia, via Putin și Primarul Moscovei”, a mai spus Trump atunci cu referire la legăturile lui Hunter Biden cu Elena Baturina,
singura femeie miliardară din Rusia, văduva lui Iurie Lujkov, fostul primar al Moscovei.”

Iată că americanul care înțelege cel mai bine tot circul planetar, Donald Trump, președintele detronat al SUA, la numai trei zile de la editorialul nostru aduce din nou aminte de această afacere și îl provoacă pe Putin să spună de ce au primit ambii Bideni 3.500.000 de dolari din Rusia. „Nu vom primi din Ucraina vreun răspuns” cu privire la milioanele încasate de Hunter Biden din afacerile energetice pentru care nu era apt în nici un fel, spune Trump. „Și nici de la China, încă, pentru că nu a început operațiunea din Taiwan”.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

%d blogeri au apreciat: